Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud till Abraham: "Jag skall välsigna dig och göra ditt namn stort, och du skall bli en välsignelse. Och jag skall välsigna dem som välsignar dig, och den som förbannar dig, skall jag förbanna, och i dig skall alla släkten på jorden bli välsignade"


Det är inte tuffare tag som behövs

mot dagens ungdom

utan mer av Guds

välsignelser:


det är inte tuffare tag

som förvandlar en

människa, ett

folk eller ett

land


utan Guds välsignelser!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-02-11 03:04



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Gud talade till mig i natt, om Sveriges vilsna ungdom; som är fråntagna Guds Ord i många sammanhang. De är m.a.o. fråntagna herden som Gud sänt, medan slaktaren fritt får gå fram bland dem.
2010-02-11

  rebecca d VIP
håller med Larz nedan, eller snarare: min erfarenhet...men: Hos Gud alltid nåd och sanning tillsammans. Hans välsignelser kan vara tunga....Jesus kom till upprättelse och fall för de många.
Och ungdomen behöver inte tuffa tag kanske, men gränser! Det är de som ger trygghet...
2010-02-11

  Larz Gustafsson VIP
De tuffaste tagen kan komma från Gud.
Stoppa asocialdaltet!
2010-02-11

  Lavinia Röd
Just nu vet jag i alla fall vad som skulle förvandla mig; En god natts sömn. Nattifnatt i stugan!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld