Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker nog idag


Strålande dag

frusen februarisol

vill locka fram våren

snösmältningsord

100211




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 10:39



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2010-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Härligt med solsken.
Det förgyller.
2010-02-11

  Mr Lindemann VIP
feb 2010 ... Idag har vi haft en fantastiskt, underbar dag i snön. Vintern visade sig verkligen från sin bästa sida. Strålande sol och – 5 grader kalöt och jag läppjar in snöflingor
slickar in i sen och kramar frosten ömt
sedan tar jag tag i en minusgrad och vyssjar den till sömns

jag tror det börjar töa efter det
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo