Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammet i min navel (för jag är oanvänd)

Jag undrar om du skulle känna något för mig
om jag betedde mig mer som hon
Om jag följde normen?
Jag blickar ner på dammet i min navel
Oanvänd så länge
Kanske slutar mekanismen fungera
efter årtionden av att vara stillastående
Men jag sörjer det liv jag aldrig fick
som jag trodde att jag skulle få med dig
För jag duger inte,det är fel
Du var inte prinsen på en vit springare
Kanske hade jag för mycket romantiska bilder
i mitt huvud som gjorde att jag inte förstod tidigare
Och skammen smyger sig upp bakom mig
som en björn på en skogsväg
Jag vet inte hur jag ska gå vidare
men om jag skulle lyckas
kanske någon har tid för mig?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta