Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför då??

Frustrerad
ledsen, besviken
på människor,
på mig själv
som litat på
istället för att ifrågasätta…
Hur bli glad igen…
TV, whisky
eller leka gås
så allt rinner av..
jo..
jag skall putsa mina fjädrar
så de glänser i solens sken,
inget fastnar..
och börja ifrågasätta..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra