Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög och låg..

Att vara ledsen
känna mig låg
lägre än golvet
hur kan det komma sig..
att tanken får mig så
när tanken också får mig hög
högre än molnen far
ända upp i himlens borg
och allt detta är ja..
bara jag och min tanke..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 19:16



Bookmark and Share


  firefire
tankekraft är starkare än man kanske kan ana ibland..skickligt beskrivet av dig;)
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Shifra