Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefan vs Damon

Ni är olika
Som dag och natt
vad du kan se
Du vill inte människor ont
och är säker på
att din bror är förstörd
Men tror du inte
att långt där inne
finns en gnutta godhet kvar
i din äldre bror
Det finns inget
svart eller vitt
Kanske kan ni
bli vänner igen?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta