Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från häktet!


Fast

I rätten
Hovrätten fastställde och fastslog.
Utanför.
Fasta paviljongens hållfasta fasaders fasansfulla hemligheter.
Inomhus.
Väggfast bokhylla, golvfast stol,vägg och golvfast säng.
Väggfast golv, golvfast vägg.
Golvfast golv? Väggfast vägg?
I korridor.
Taktfasta steg på syrafast gummi på fasta tider.
Farsartad farisè och fantasilös fascism.
Inombords.
Funderar på att börja fasta.
Fastspikad, fastnaglad och fastrostad.
Måttligt men fatalistiskt fascinerad.
fast FAST.




Fri vers av TROZADO
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 23:00



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Dr Jimmy Johansson The 777
2019-02-01

    Lars Gullberg
Snutar e nazister ÄH ÄH
dom hatar karlssons klister ÄH ÄH

TRAMS - 78
2010-02-22

  Dr Jimmy Johansson The 777
En taktfast text som rent tekniskt sett ger ordet fast en helt ny innebörd.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

TROZADO

Senast publicerade
Fast
* Se alla