Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgon

Ljuset inifrån fönstren målar gatan i gult.
Kylan blänger ilsket mot den varma färgen och andas irriterat ut kall vit rök ur sitt innersta.

Leende ser jag den i ögonen och bjuder i andanom mina gäster till det dignande frukostbordet....

Lägger försiktigt handen på axeln hos den köldrädde och bedyrar tyst att värmen snart kommer.




Fri vers av giblim
Läst 221 gånger
Publicerad 2010-02-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giblim
giblim