Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ande

Andas in, ut
känn tomrummet
andas in, ut..
känn det oändliga ögonblicket
av just
nu
som ger mig kraft
till liv,
livet
som sker just
nu..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 13:05



Bookmark and Share


  Akke
Kal och Ossbon går omkring i Haga
när Ossbon utbrister:

- Dä va la mycke´bättre här i Haga
förr i tiden med de gamle husen och
allt dedära.

Kal svarar:

-Nu ja!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Shifra