Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan tolka

vem kan tolka
längtans vemod
till forsens dova brus

uppför liden
spröda toner
uti dimhöljt ljus

stråken tolkar
mollstämd längtan
under björkens lätta sus

©Tuula Pöyhönen




Fri vers av Tuula Pöyhönen
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-12 19:43



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Tuula!

Anar Dan i dessa rader; gillar mycket. Längtar också till forsen "där stråken spelat sig tom" som jag skrev en gång. Hälsar Fredrik
2010-03-08

  Monika A Mirsch VIP
vackert formulerad längtan - och välkommen Tuula - här trivs många goda skrivarvänner
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tuula Pöyhönen