Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första dikt. kommentera gärna.


kom tillbaka.

du lämnade mig i sorg och ensamhet
när du ur mitt liv försvann utan ett skäl.

glädjen och livslusten du tog från mig
när en krossat hjärta du lämnade efter dig

snälla kom tillbaka och förklara för mig
jag lovar att förbättra mig

snälla kom tillbaka till mig
för du vet att jag älskar dig.




Fri vers av mr screwloose
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-13 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr screwloose