Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Nöjd med det jag har
tacksam för allt
underbara människor
underbara saker
ett härligt liv jag har
men
ännu väntar jag
med tillförsikt
på helheten
som komma skall
till mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 139 gånger
Publicerad 2010-02-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra