Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite resfeber idag,


Om en vecka

Om en vecka -
får jag åka tillsammans
med min vän

Om en vecka -
åker vi till värmen

Om en vecka -
hoppas jag mina leder
tillsammans med min medicin
ska göra att jag känner mig
ännu piggare och kan röra mig lite bättre

Om en vecka -
ska jag njuta av

palmernas ljumma vind

havets vågor

solvarm sandstrand

inga sms-pip i telefonen

koltrastens sång

inga måsten

bara vara

soluppgång

solnedgång

och så mycket annat underbart

100214




Fri vers av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 21:56



Bookmark and Share


  LassO
värm upp med lite het kärlek
2010-02-14

  greajt
njut av värmen säger jag bara
lyllo dig
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo