Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Åter sänder han sitt ord, då smälter det frusna; sin vind låter han blåsa, då strömmar vatten"


Som när vårfloden med kraft

driver sista isflaket

ut ur rännan

så vattnet

får fritt

lopp


ner i ämbaret

som flödar

över!


Så kommer Anden

vår svaghet till

hjälp:


överflödande, livgivande,

sommarbebådande

in i hjärtats

frusna


vårvinterland!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 05:39



Bookmark and Share


  lycksele
Det är också sjukt och blött
när religionen tar över en människas liv.

Va ' de' då för ide att leva
när 'medlet' blivit ändamålet.

Religion och tro
är verktyg att leva.
Lvet är mer än sättet att leva.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld