Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra hungriga småfåglar i kylan


Ge dom mat

fönsterknackning

morgonpigga talgoxar

tom fröautomat

100215




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 07:34



Bookmark and Share


  aol
så fin haiku
2010-02-15

  Lady Alassa
Kärnfrisk verkningsfull uppmaning, slutradens sifferföljd motiverar till handling.
2010-02-15

  anits VIP
Ja, nu behöver dom mat nu när det är
så kalla morgnar. Jag matar dom ute på
min altan, så trevligt att sitta och se på
dom. Matar du dom också?
2010-02-15

  ULJO
Det gör jag. Vi måste värna om de små som inte själva hittar mat så här års.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo