Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag!!!

Jag är envis som en gris
jag är hal som en ål
jag simmar på alla sätt
jag vill ha en slemmig groda till lunch

jag ljuger ibland
men mitt hjärta är rent




Fri vers av Fridha
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-10-31 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridha
Fridha