Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 x grannar

Grannar, granar, grenar
Granna granar gör grannar
Grann granne gömmer grenar
Grön grengrangranne,
Granne gräver grov gång
Granngranen givs golvplats
Grannen golvas
Granen glöms genast
--------------------------
Elsa på tvåan hamnat i dispyt,
Med Greger som klippt gröna mattan,
Birger sur på Greger som lånat klippare,
Utan att fråga Berit som håller i trådarna,
Elsa sur för spilld mjölk,
Som Greger spillt i hammock,
Per tappat nyckeln, sover i hammock
Ny dag för grannarna stundar
--------------------------
Grannar vet vad grannar gör
Grannar ser vad grannar gör
Grannar gör vad grannar vet
Grannar vet vad grannar ser
Grannar ser vad grannar vet
Grannar vet allt!
Grannar ser allt!
Grannar gör allt!




Fri vers av Linus Oskar
Läst 246 gånger
Publicerad 2010-02-15 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Oskar
Linus Oskar