Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussen

En ensam passagerare
På en buss på väg till ingenstans
Mörkret slukade bussen
Hans ansikte speglades i rutan
Bussen körde in i en stad
Fler passagerare steg på
Bussen fylldes, en barnvagn lastades in
Han läste brevet om igen
Han tog tag om sprinten till bomben
Invånarna i staden vaknade av en förödande smäll




Fri vers av Linus Oskar
Läst 241 gånger
Publicerad 2010-02-15 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Oskar
Linus Oskar