Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklass

Du tror att du kan sätta dig på mig?
Säga vad du vill
Till mig

Hitta någon annan,
Jag gör
Vad jag vill

Om du sätter dig på mig,
Ångrar du att du valde
Mig

Överklassjävel!
I don’t care!
Om du så vore kungen

Så säger du inte till mig
Vad jag ska
Göra




Fri vers av Linus Oskar
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-02-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Oskar
Linus Oskar