Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden brinner

Den brinner,tiden
Skynda,skynda
innan allt
är dig förbi
Upplev alla känslor
som de stora poeterna
så rikligt beskrev...
Jag vill använda sinnena
som är mig till låns

I ett rum mörkt av skymning
lär jag känna din hud
på nytt
och jag förundras
som ett barn
över allt nytt
som jag får upptäcka
En lycka gör sig fri
skriker ut sin frihet

Så det är det här
de stora poeterna
förstod...
Därför var de genier




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 11:55



Bookmark and Share


  Andreas Widell
det är livet som brinner i tiden...
tiden är den som tänder eld på dig...

Inte tidens sista dagar vi räknar...
det är våra...

kram,
nice skrivet iallafall!
*applåder*
2010-02-15

    ej medlem längre
Kanonbra!!!
- En lycka gör sig fri skriker ut sin frihet -
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta