Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drog

Det är något med dig
som har blivit min drog
Och jag kan inte ta mig loss
Dina ögon binder fast mig
och jag är beroende
av dess blå skimmer
hur du skrattar
hur du rör dig...
Inte ens om mitt liv
var i fara
skulle jag röra mig
Dina läppar har en lockelse
som inte är
av denna värld
och jag vet
att jag är patetisk
som klänger mig fast
men jag kan inte
hjälpa mig själv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta