Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker?

Det är de vackra som tar för sig
har jag fått lära mig
och jag förundras än

Kanske är det dags att sluta
nervärdera sig själv?
Tysta pessimisten
Börja älska sina brister,sina fel?

Och plötsligt minns jag att du sa till mig:Skönhet sitter i betraktarens ögon.

Det är relativt..det här med skönhet.

Vem har sagt att just du skulle vara ful?

Du har en insida många känner avund inför.

De orden väckte något inom mig.
Ska vi kalla det för styrka?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta