Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ögonlocken känns tunga, bäst att passa på att sova då men ännu är det inte dags att sova Lite mer teve ett tag


När kvällströttheten kommer

När kvällströttheten kommer -
släcker jag fönsterlampan

När kvällströttheten kommer -
stänger jag av teven

När kvällströttheten kommer -
slår jag av mobiltelefonen

När kvällströttheten kommer -
stänger jag av datorn

När kvällströttheten kommer -
lägger jag pennan och blocket
på bordet bredvid sängen

När kvällströttheten kommer -
sätter jag på radion lite svagt

När kvällströttheten kommer -
läser jag i en bok en stund

När kvällströttheten kommer -
iakttager jag himlens blinkande stjärnor

Snart så kommer John Blund
och jag sover nog om en stund

100215







Fri vers av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo