Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En målning

Det ser ut som en målning.

Vadå för något?

Världen.. Just det som är framför mina ögon i detta ögonblicket.. Det slog mig. Att se en målning framför mig med mina ögon som en ram. Men ju mer jag tänker på det så kan se fler och fler bider framför mig - som rör sig konstant, och bilder nya bilder, nästan likadana, men nya, excentriska bilder.
Det känns som jag bara observerar mitt eget liv medans jag bara gör vad som sägs..

Men och andra sidan så är det ju världen som är målningen, eller så är det så världen är? Fast ändå.. kanske inte.




Fri vers av Viktor Engström
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor Engström