Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt står bara still känns det som


Svar

svar -
om lönebidrag dröjer

svar -
på var jag ska
vara dröjer

svar -
är jobbiga att vänta på

svar -
vilka ska regera efter höstens
val

skriv

snart

svar



sant

som

solen

skiner

100216




Fri vers av sajo
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo