Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till min jobbarkompis som peppar mig allt vad det går


Tålamod

Tålamod -
väger alla gånger inte
lätt

Tålamod -
behövs för att
det viktiga ska göras rätt

Tålamod -
får man beväpna sig med
då man väntar på
något

Tålamod -
har jag ju insett
att man ska ha denna
vinter

Tålamod -
en full skopa sådan

Tålamod -
ska jag inte tappa
för jag förstår att jag kommer få
ett svar

och att även våren kommer

100216




Fri vers av sajo
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 11:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Tålamod, det får man lära sig
att ha i alla livets skeenden
2010-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Tålamod är en dygd och samtidigt en Andens frukt (Galaterbrevets 5:e kapitel)
2010-02-16

  aol
så sant, bra skriftat
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo