Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka hemligheter

Jag brinner lätt
när ingen ser mig
Mörka hemligheter
Brister,fel
Det är ändå
något vackert
över det...
Bittert och ljuvt
på samma gång
Som en melodi
som fastnar
i huvudet
och man
vänjer sig
till slut
Jag är nog ingen
man kan räkna med
i slutändan?
Jag svek mig själv
så många gånger..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta