Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorat förmågan?

I bland undrar jag
om jag har förlorat
förmågan att älska
Kanske är jag rädd
för att bli sårad igen
att hjärtat som äntligen
har blivit helt igen
krossas...

Ändå vill jag inte vara ensam
Tvivlet drar i mig
så det känns
som om jag ska gå av
på mitten

Val och kval
Aldrig tycks jag kunna
bestämma mig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 15:24



Bookmark and Share


    juliuspepperwood
Grymt fint!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta