Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockan

Dockans svarta ögon
stirrar efter mig
hennes djärva röda läppar
tycks vilja ropa något
Den lilla vita bomullskroppen
ligger där så ynklig
Mamman inom mig
skulle vilja ta upp henne
och trösta,göra allt bra

Hennes ögon förföljer mig alltjämt...
Som om de hade en själ




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 15:37



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, älskar den här.
Fick verkligen en bild uppmålad i huvudet.
Riktigt bra!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta