Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Sinnesmjuk på visit

Älskade vän..

Jag är blott en skuggfigur som figurerar i drömmen du väljer att tro på…

Jag sitter i mitt luftslott o ler åt världen..

I själva verket är jag en väldigt väldigt imaginär, extra extraordinär, spektakulär karaktär som välkomnar dig in till KatySfär.

Sinnesmjuk är mitt namn, fylld av poesi varje stund i drömmen jag väver utan att sova en blund... min historia börjar alltid nu..

Klär mig i Kärlekens skrud, flyter i harmoni och vilar i frid … hela tiden i stånd att bli.. i varats oändliga välde..

Njutrycksfull och sensitiv lever jag så mitt stilla liv i ständig Njutveckling...vecklar jag ut mig och aldrig in mig i något O- nödvändigt..

Fröken Sinnes- mjuk.. från insidan och ut, letar efter den som får mig
att le från utsidan o in.. tills hela jag blir till ett enda stort flin…

Jag är hon, jag menar vi är samma, Miss Mendez, Katy Cubana, Chiquita
Banana, Samuel och Savannahs mamma, kvinnan, systern, dottern,
Legenden..alltid bara på genomresa aldrig för att stanna..

Låt Tjärleiken Flöda så att den tristessen kan döda!!!











Fri vers av Fröken Sinnesmjuk
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-16 16:12



Bookmark and Share


  The Hy The Man
Kommer låna >> njututtrycksfull << och >> njutveckling <<

Bästa
2016-06-07

  DerMond
Underbart! *ler*

Gillar särskilt detta:

"Sinnesmjuk är mitt namn, fylld av poesi varje stund i drömmen jag väver utan att sova en blund... min historia börjar alltid nu.."
2010-02-17

  kråkan VIP
Ler..med hela kroppen:) Tack
2010-02-17

  Andreas Widell
japp<3

wunderbar!!!
2010-02-16

  Mr Lindemann VIP
Låt mig vara din Dole banan
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Sinnesmjuk
Fröken Sinnesmjuk