Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Vaddå och Fröken Så Så

Så herr Vaddå!?....

Visst kan Jag få?!

Vill ju bara bara..

pussa på…

Äta..
…Kakan o behålla den.. i handen..

Ge mig Tjär- Leken som alla borde tåla..

Fröken Så Så vill..
mycket av Allt o Ingenting !

Iklädd endast ett leende
hälsar jag dig...in till KatySfär...
Där allt blir till..
..Som inte ÄR

Extra Extraordinär,
spektakulär Karaktär välkomnar dig..
Utan annat krav än..

(viskar: håll i dig..
för jag tror jag ...
..tappat kontrollen..)

..att du iklär dig rollen
av Harlekin

Fröken Så Så säger:
Skynda ....
the show is
about to begin!....

Ridån Går upp....

I en HimmelSäng

med Stjärnorna som tindrar…på beställning

Nu börjar vår föreställning

d enda vi behöver
e att Luta oss tillbaka
för att beskåda..
SkådeSpelet..

..tärningen e kastad..

Ett steg tillbaka för varje två steg fram..
Lika sant som att herr Vaddå o fröken Så Så Är våra namn

Tittut..

..titta Nu Kära du..
.. för snart e d slut..

Bland Dunkuddar ....
som framkallar allergi..
rumblas det runt..
o snackas strunt

En kaskad av kyssar som ger mersmak..
av hallon än blåbär..
faller över oss...
medan vi leker maskerad..

ursäkta att jag ler..
d e bara d att jag har svårt att greppa..
det jag ser..

Kolla på dom !!....

Shiiit.. Dom e vi?!?!!

Ha ha ha..

Som d kan bli!




Fri vers av Fröken Sinnesmjuk
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 16:37



Bookmark and Share


  Andreas Widell
FUCKIN WUNDERBAR!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Sinnesmjuk
Fröken Sinnesmjuk