Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör av dig...

Ögonlocken svider
ögonen känns svedda
av vaka, trötthet
tristess
av väntan
på dig
på en tröstlös
väntan
på förståelse,
som aldrig lär komma..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra