Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt rum.

Mycket skräp som skall ut
trångt, smalt
svårt att få bort det
krävs kraft,
mod, vilja
för att tvinga mig
till att försöka
rensa, slänga
få plats
till nya mig.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-02-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra