Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så glad och naturlig hon är, men hon kommer igen


Till Helena

Till Helena

jag lovar du kommer
igen

för du är allas vår vän

du kämpar verkligen på

en stor kram av många
du få

hoppas att våra heja rop
dig det nå

100217




Fri vers av sajo
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 09:13



Bookmark and Share


  aol
håller med,
2010-02-18

  anits VIP
Jag håller både tummar och tår
2010-02-17

  Eva Helene VIP
Jag håller också tummarna, hårt.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo