Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar nu på förmiddagen


Björken utanför

vintern tar nya tag

träden mot vårljuset

klorofylltid väntar

100217




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 09:46



Bookmark and Share


  ULJO
Som vi väntar på vårsolen och den skira grönskan.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo