Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vintern inte vill ta slut


Vårdrömmar

Plötsligt av vintern -
syns inte spåren

Plötsligt visar sig -
årstiden våren

Långbenta fåglar
bjuder upp till dans
som i vårens trans

Där i dikeskanten
lyser små gula solar
mot mig
och dig

En sädesärla går
och trippar med sin stjärt
det är våren som kommit
åter och tänk vad vi hållit
den inom oss så kärt

Tänker på att vita vintervidder
vi nu glömt
då vi verkligen om våren drömt



100217
l




Fri vers av sajo
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 13:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är på väg...
2010-02-17

  Mr Lindemann VIP
Bra och riktigt vacker så
må jag skriva då jag
för orden till min mun
efter det så bankar jag på
tangenterna med fingertopparna
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo