Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är långt bort

I en annan tid
långt bort
så långt bort
då hade vi kul
vi levde
det var vi
som var bäst
men tiderna förändras
och du med
se det inte som ett slut
se det som
en början på något nytt




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson