Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite känslor jag fick vid mitt fönster imorse


Ombytlig vinterhimmel

Ombytlig vinterhimmel -
lätt snöfall

eller

Ombytlig vinterhimmel -
tungt snöfall

eller

Ombytlig vinterhimmel -
så klart blå

eller

Ombytlig vinterhimmel -
med gyllengul ljuspunkt

eller

Ombytlig vinterhimmel -
i stjärnbestrött ljus

eller

Ombytlig vinterhimmel -
som man så gärna vill byta ut
till

VÅRENS HIMMEL

100218




Fri vers av sajo
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text, vackr ahimlar och man får vänta på den vackra våren... Men sedan när våren kommer kanske man längtar vidare... Vackra VINTERHIMMEL...*applåd*
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo