Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat skriker

det kom ifatt mig nu

du fortsätter göra mig illa även jag fast jag håller mig borta från dig
jag önskar jag kunde stänga av känslorna
och gå vidare utan smärta

varför kunde du inte inse vad jag hade?
varför kunde du inte se vad vi kunde gett varandra?
varför skulle du behandla mig så illa när jag behandlade dig så väl?
varför behövde det bli såhär?

vem ska du nu skada? jag vill rädda dem
från dig
från ditt sjuka beteende

du har ett gott hjärta innerst inne,
utnyttja det


vad är det egentligen som pågår i ditt huvud?
vad har gjort dig till den människan du är?

förklara så jag förstår




Fri vers av Ajida
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 11:21



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Träffar rakt i hjärtat. Smärtsamt. Bra.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ajida