Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress.

Nu stressar jag över inlämningsuppgiften
som ska skickas in i morgon och jag har två frågor kvar
Undrar om man ska ge upp?Nej,nej inte negativa tankar
Jobba så att svetten lackar komenderar min inre röst
Jag kanske borde klaga hos någon om hennes divalater
Hennes generalfasoner...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta