Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt pappa

förlåt pappa, förlåt för jag inte vart till den dröm du en gång önskade,
förlåt pappa för gjorde dig besviken,
förlåt pappa pappa för jag vart till den jag vart
förlåt pappa för jag är den besvikelsen som dränkte ditt hopp om en bra son,

men jag ska försöka bli den drömmen, den gnistan du en gång glödde för, men som nu har slocknat, men jag ska göra allt rätt igen !

ska bli du och jag pappa, du och jag pappa bara vi två !
men vem försöker jag lura ? mitt medvetna eller mitt hjärta?
förlåt pappa för det kommer aldrig på vi två igen...

förlåt.




Fri vers av Porslinträdet
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 18:35



Bookmark and Share


  MM
Vackert

blir tårögd
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Porslinträdet
Porslinträdet