Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara leva

Insikt i denna stund när vi har samtalet som ekar so lugnt
dom ord du säger går inte in, allt jag bara vill höra är lögner
för det du säger kan inte vara sant?
vad vare som gick så fel som har fått dig att ljuga
varför gråter du, när detta inte kan vara sant

kan vi snälla bara glömma och fortsätta leva
för oavsett vad vi gör kommer livet att fortsätta

men nu sitter jag här ensam och försöker greppa om verkligheten
jag försöker mitt bästa men mitt sinne är brutet

tillslut så slår det mig att det var inga lögner, allt hon bara sa var verkligheten
jag känner en smärta som ett mörker som sakta rullar över

golvet omfamnar och mörkret tar över, och pistol patronen dansar runt på golvet

antar att livet fortsätter utan mig den här gången,




Fri vers av Porslinträdet
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-20 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinträdet
Porslinträdet