Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perfekt

Dina ord som sårar
Dina ögon som ser ned på mig
Dina läppar som rör sig utan gränser
Förvirrar mig
Gör mig svag
Får mig på fall
Trycker ned mig
Håller mig kvar
Fastklistrad
Tills min motståndskraft är helt utplånad

Grattis pappa, du har lyckats igen.




Fri vers av Porslinträdet
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Porslinträdet
Porslinträdet