Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snö och kyla ännu kvar


Februari 100218

takdroppstystnad

dansfågel ej resklar

fjäderprytt björkris

100218




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo