Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom fönstret denna morgon kommer orden till mig


När jag tittar ut

När jag tittar ut genom
fönstret denna fredag morgon
den 19 februari

är första känslan

nu får det verkligen vara nog

med ännu mera snö, vi vill inte

ha någon kyla utan tö


När jag tittar ut genom fönstret
går mina funderingar

kommer någonsin snödroppar

och underbara krokus att få

växa opp


När jag tittar ut genom fönstret

känns det som att man har tappat

vårens hopp


När jag tittar ut genom fönstret

försöker jag ändå att tänka på

ljuset som återvänt till oss och

det blir en annan stämning


När jag tittar ut genom fönstret

vet jag att vi är många som längtar

till VÅRDAGJÄMNING

100219





Fri vers av sajo
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 07:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har avslöjat vems fel all snö är hehe
Överst ligger skurken...
2010-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Det var verkligen inte kul att titta ut i morse.
Tröstlöst.
En ljuspunkt är dock att min hustru och jag ska avnjuta en trerätters indisk middag denna afton.
Ett gage för ett framträdande jag gjorde förra fredagen.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo