Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

Jag tror våren har gömt sig
bakom all lager om snö
Blygt tittar hon fram då och då
som för att känna sig fram
Små,små bevis på
vad som komma skall

Jag längtar efter hennes blomsterfingrar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta