Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Det som ingenting var, det utvalde Gud, för att han ville, att det som någonting var skulle komma på skam"


Bry Dig inte om

om Du är

minst:


det är sådana Gud

kan använda i

Sin tjänst.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 10:42



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
I Guds hjärta.. Mvh S-E
2010-02-20

  Mr Lindemann VIP
Jag krymper in i varats olidliga tillhåll
blir likt en som försöker komma in
vart var det nu man skulle in någonstans?
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld