Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dricker min livskraft

Långsamt dricker du min livskraft
och jag kan inte förmå mig till att protestera
mina armar vill inte lyda signalerna
från hjärnan som skriker:Fly!
Med ett leende som kan föra mig till helvetet
fortsätter du din måltid..
kalasar på de röda dropparna
som en gång tillhörde mig
Dina ögon glänser i det svaga kvällsljuset
Vackert men samtidigt dödligt farligt...
Jag vet att du vill tillhöra mig
pulsera inom mig,bli till ett




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilket flyt du har i diktningen,
denna gillar jag
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta