Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarljusa nätter

Sommarljusa nätter
vandrar du och jag
hand i hand
och förundras över
all den skönhet
Gud lämnade kvar
Med ivrig längtan
att upptäcka något nytt
rör dina fingertoppar
vid min hud
och dina läppars smak
är som smultron
Jag glömmer bort det svala
i det glödande famntaget
jag glömmer bort tiden
mitt hjärta fylls med något
som med rätta kan kallas liv




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta