Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra läskflaskor

Fyra läskflaskor
på en skolbänk
Gröna,glänsande




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta